Nålestævne i Skanderborg 1. sept. 2019           
             
             
 

HI Skanderborg inviterer til nålestævne for børn fra 8-11 år (børn født i årgang 2008-2011). Nålestævnet er for medlemmer fra de østjyske atletikklubber. Samtidig inviterer vi eleverne i 3- og 4. klasse på Niels Ebbesen Skolen til at prøve sig af i en atletikdisciplin eller i en hel 3-kamp.
Vi vil under stævnet have en lille bod, hvor der kan købes drikkevarer og snacks.
Konkurrencerne den 1.9 foregår på løbebanen ved Niels Ebbesen Skolen, som siden 2017 har haft kunststofbelægning.
NÅLESTÆVNE
Deltagerne melder sig til et løb (60 m og/eller 800 m), et spring (højde- eller længdespring) og et kast (kuglestød eller boldkast).
Resultaterne omregnes til point efter DGIs mangekampstabel, og deltagerne vinder en guld, sølv eller bronze nål alt efter hvilket pointtal der opnås. Vi håber at være klar med resultater og diplomer senest kl. 16.00.
Der er mulighed for at deltage i 800 terrænløb uden at deltage i andre øvelser. Det samme gælder for andre enkeltdiscipliner efter aftale (der er kun for eksempel kun 3 løbebaner, så vi kan risikere at ramme et loft for antallet af deltagere) .
Vi offentliggør tidsskema den 29.8 på vores hjemmeside www.hi-skanderborg.dk/atletik (rækkefølgen bliver sprint- tekniske øvelser og 800 m ved stævnets afslutning). 

     


EFTERTILMELDING
Der er åbent for eftertilmelding - send en e-mail til hiatletik@gmail.com. Spørgsmål kan også sendes til denne mail-adresse.
Deltagelse i nålestævnets trekamp koster 30 kr., der afregnes inden stævnet eller evt. samlet pr. klub efter stævnet for de klubber, der foretrækker dette.
Deltagelse i enkeltøvelser er gratis - der er dog ikke diplom eller nål til deltagere, der alene har gennemført en øvelse.
Efteranmeldelse på dagen er også muligt - prisen er 40 kr. for trekampen.


Forventet tidsskema:
14.00 60 m løb
14.30 Længdespring
14.50 Boldkast
15.15 800 m løb
15.45 Resultater og nåle

 
             
             
 
     

HI Skanderborg Atletik
HI Atletik er en ung atletikklub i Skanderborg.
Du er altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, hvis du har lyst til at være med eller har spørgsmål. 

Træningstidspunkter:

Træningstidspunkter meldes ud på hjemmesiden og på facebook siden ”HI Skanderborg Atletik Medlemsgruppe” – hvor alle medlemmer og deres forældre optages. Vi har som mål, at der mindst er en gang træning om ugen året igennem.