Klubnyheder

Skanderborg Badminton har fået støtte til fugtskab

5. marts 2021, 08.13

Skanderborg Badminton har fået støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje til indkøb af et fugtskab til bolde. Nu kan vi spare tid og penge, siger glad formand Erik Søndergaard Andersen. 

Med 10.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje har Skanderborg Badminton indkøbt og installeret et fugtskab til fjerbolde i Gymnasiehallen, hvor klubben er begyndt at have flere og flere aktiviteter og træningstimer ift. tidligere, hvor det primært var Niels Ebbesen Hallen, som blev anvendt.

Erik S. Andersen, formand i Skanderborg Badminton glæder sig især over at trænerne ikke skal bruge tid på at fragte bolde fra den ene hal til den anden og at klubben nu får mulighed for at indkøbe større boldpartier fordi vi nu kan opbevare dem optimalt og de således kan holde længere:

”Det er støtte fra Nordea Fonden, som giver klubber som Skanderborg Badminton mulighed for at investere i lidt mere langsigtede forbedringer, som er svære at få råd til ud fra det normale driftsbudget.

Med støtten som er brugt på et fugtskab til at øge holdbarheden af vores badmintonbolde, kan vi spare penge på boldbudgettet og i stedet kanalisere midlerne til flere aktiviteter, som kan tiltrække og fastholde ungdomsspillere. Vi ved, at for mange børn handler sport og badminton om at have det sjovt mens man lærer og dyrker motion ikke mindst igennem fælles aktiviteter, som rækker ud over badminton i sig selv. "

30 mio. kr. til foreningslivet

Skanderborg Badminton har modtaget 10.000 kroner i støtte fra Nordea-fonden, der med Lokalpuljen hvert år uddeler 30 mio. kr. til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark.

”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Skanderborg Badminton,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Alle foreninger kan søge fonden om støtte. Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-30.000 kr., der fx kan gå til aktiviteter i foreninger, lokale events eller udstyr til klubben.