Seniorer - begyndere + øvede

Information

Få pladser tilbage!Vores seniorer består primært af spillere, som ønsker at få noget motion og have det sjovt med at spille badminton. Seniortræning henvender sig til alle fra 17 år med eller uden makker, der ønsker at møde forskellige modstandere og spille på tværs af alder og niveau. Der er plads til alle og vi tager gerne imod nybegyndere og motionister, som tidligere kun har spillet meget lidt. 


Vi træner og spiller om onsdagen fra kl. 20.00 - 22.00 i Gymnasiehallen. Vi er ca. 40 motionsspillere fra helt nybegyndere til meget øvede spillere. Man kan også spille mandag kl. 20.15-22.00 i Gymnasiehallen, men uden  træner.

Onsdagstræningen vil en træner stå for opvarmning og teknisk træning den første halve time - primært for at hjælpe nybegyndere og let øvede i gang. De, der ikke ønsker tekniktræning, kan her umiddelbart starte med kamprunder.
Der spilles kamprunder fra kl. 20.30 af 15-20 min. varighed afhængig af hvor mange spillere, der deltager på en træningsaften. Der tilstræbes at lave kampe, som matcher niveau og samtidigt sikrer, at alle kommer til at spille. 

Det er naturligvis også muligt at spille med på klubbens turneringshold. Hør mere om dette hos træneren.

Vi håber på at se en masse nye ansigter, som har lyst til at prøve badminton eller genfinde glæden ved badminton. Alle kan komme til en prøvetræning, så kom forbi og se om badminton er noget for dig.
                                         

Kommende aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Holdnyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Kontingent for en hel sæson (august-april)

Sponsorer

Trænere

Profile Image
Erik S. Andersen
Profile Image
Martin Herskind Grotrian
1.250,00 kr. 15. aug